Parama regionuose, ar galėsime gauti

Sveiki, jau pradedame po truputį domėtis nauja parama regionuose. Esame 22-24metų, rudenį planuojame vestuves, vaikų neturime. Norėtumėme imti paskolą po naujų metų, kai bus skirtas naujas finansavimas. Jei gerai per žinias girdėjau, paramą galės gauti ir šeimos be vaikų. Ar vis dar bus turto ir pajamų apribojimai? Taipogi, turiu seną seną sodybą kaime, kuris yra apie 450km nuo mūsų gyvenamosios vietos, be jokių patogumų (yra tik elektra, nei vandens, nei kanalizacijos, nei aplamai sanitarinių mazgų nėra). Vertė registrų centro pažymoje buvo 22 000LT (palikimas). Ar tokiu atveju būtų traktuojama kaip paskola jau ne pirmajam būstui ir trukdytų gauti paramą?

Samanta
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Samanta, dėkui už klausimą. Dėl šios naujos paramos, kuri turėtų įsigalioti liepos 1 d. yra dar daug neaiškumų, nes jos dar nepatvirtino seimas ir dar įstatymas taisomas. Visko gali būti. Kiek buvo minėta premjero, kad pajamų ribojimų nebus, o taip pat dėl jau turimo turto nėra aišku. Reikia laiko ir patvirtinto įstatymo, kad tiksliai būtų galima atsakyti į Jūsų klausimą. Sėkmės!

+4Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų