Ar galėčiau pretenduoti į paramą pirmajam būstui šeimai regionuose?

Laba diena, norėjau pasidomėti, prieš kokius 4, 5 metus pirkom butą su tėveliu 50 kv/m naudingasis plotas, tačiau dokumentus užrašė ant manęs. Tėvelis ir aš registruotas nuo pat pradžių ir ten gyvenam. Prieš kokią savaitę padariau dovanojimą puse buto tėveliui. Ir ateityje gal šia vasarą galvojam apie vedybas su drauge. Ar galėčiau pretenduoti į paramą pirmajam būstui šeimai regionuose, jeigu jau turėjau nusipirkęs butą. Nes po vestuvių tame bute kaip ir gyventumėm trise, tačiau ten pakankamai mažai vietos.

Mindaugas
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Mindaugai, dėkui už klausimą. Parama regionuose dar nėra patvirtinta, tad dar iki galo nėra aiškios sąlygos ar galite turėti ir koks naudingasis plotas galės būti nuosavybėje. Palaukite liepos 1 d. ir tuomet pasiskaitykite jau išleistą įstatymą ir ar atitiksite sąlygas.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų