Ar galime gauti paskolą, įkeičiant sklypą ir tai, kas jau įrengta?

Norėtume paimti paskolą namo statybai. Yra patvirtintas projektas. Statybos leidimas. Sklypas nuosavas 2 ha. Baigiami gyvenamojo namo pamatai. Įvesta elektra, yra vandens gręžinys, biologiniai nuotekų valymo įrenginiai. Projekte yra ir ūkinis pastatas, tačiau be jo galime ir apsieiti. Ar galime gauti paskolą, įkeičiant sklypą ir tai, kas jau įrengta? Investavome apie 40 000 Eur be sklypo vertės (elektra, vanduo, nuotekos, gerbūvis, įvažiavimas, pamatai). Kad užbaigti gyvenamąjį namą reikia mūsų paskaičiavimu maždaug 100 000. Man 53-eji, šeimos mėnesinės pajamos po mokesčių apie 2000 Eur. Dėkui.

Marijus
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Marijau, dėkui už klausimą. Priklausomai nuo turto vertinimo ir kaip bankui patiks tas turtas, projektas, koks baigtumas ir pan. Šiaip turi būti pastatyta bent jau dėžutė, turite turėti adresą registrų centre. Pasiteiraukite tiesiogiai bankų ko trūktų iki to, kad finansuotų.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų