Iki pradinio įnašo šiek tiek trūksta, norėtume parduoti automobilį ir tuos pinigus panaudoti įnašui.

Laba diena, Mano ir vyro bendros pajamos per mėnesį yra 1600 eur. Norime pirkti savo būstą, kurio vertė 70 000 eur, tačiau turime dar ir paėmę vartojimo paskolą automobiliui pirkti. Kadangi iki pradinio įnašo šiek tiek trūksta, norėtume parduoti automobilį ir tuos pinigus panaudoti įnašui. Tada liktų mums per mėnesį vartojimo paskolos mokėjimas būsto paskolos. Ar toks variantas įmanomas? Ar duotų bankas paskolą?

Viltė
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Vilte, dėkui už klausimą. Kaip suprantu esate vartojimo paskolą pasiėmę grynais pinigais ir automobilis yra pilnai Jūsų? Automobilis nepriklauso kredito įstaigai ir nesate įsipareigoję niekaip dėl automobilio? Įsitikinkite ar galėsite parduoti automobilį be banko žinios. Jeigu taip, tuomet galite parduoti automobilį ir tuos pinigus panaudoti pradiniam įnašui. Viskas priklauso nuo įsipareigojimo dydžio, o taip pat nuo Jūsų šeimos vertinimo ir stabilumo. Ar bankas duos paskolą, priklausys nuo individualaus vertinimo.

+4Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų