Ar kiti bankai mato mano pavedimų istoriją kad užsiiminėju azartiniais žaidimais?

Laba diena, esu studentas ir šiuo metu gyvenu Kaune, užsiiminėju sporto lažybomis, galima tai interpretuoti kaip azartinius žaidimus. Pavedimams į lažybų kontorą naudoju vieną banką, o antro banko paskyra yra švarios pavedimų istorijos. Noriu paklausti, ar ketinant gauti būsto paskolą iš kito banko (kurio klientas esu, kalbu apie švarią pavedimų istoriją turintį banką), galiu negauti paskolos? Ar kiti bankai mato mano pavedimų istoriją kad užsiiminėju azartiniais žaidimais? Dėkoju

Saimonas
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Saimonai, dėkui už klausimą. Reikia individualaus vertinimo bet kokiu atveju. Jeigu užsiiminėjate lažybomis, tuomet privalote deklaruoti šią savo veiklą ir gaunamas pajamas, taigi bankai matys šias pajamas. Kitų bankų išrašų abejoju ar matys, bet imdamas paskolą privalėsite nurodyti apie šį savo pomėgį. Be to, jeigu tai yra Jūsų pagrindinės pajamos, tai neišvengiamai turėsite jas rodyti, jeigu šalutinės - bankai vertins Jūsų rizikingumą individualiai.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų