Kaip protingiau pasirinkti paskolą?

Sveiki, pradėjome savomis lėšomis remontuoti sodybą. Dabar tame name neįmanoma gyventi ten tik stogas ir sienos. Norėčiau pasiimti paskolą namo įrengimo darbams bet paskolos būsto remontui labai skausmingos, geresnės sąlygos naujo namo įsigyjimui. Gal galit ką patarti? Kaip protingiau pasirinkti paskolą? Norėčiau ilgesnio termino nei 5 metai, į ką vis gi reikėtų atkreipti dėmesį.

Jurgita
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Jurgita, dėkui už klausimą. Na, čia reikia kalbėti su bankais tiesiogiai, kad įvertintų Jūsų turimą sodybą ir kokius paskolos variantus gali pasiūlyti. Tikėtina, kad tai nebus būsto paskola, o kitoks tipas. Tik ėjimu į bankus ir palyginimo būdu galėsite sužinoti kur galite gauti geriausias sąlygas. Kiekvienas turtas yra skirtingose lokacijose ir skirtingų verčių, tai yra labai individualu.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų