Neduoda būsto paskolos, ką patartumėte?

Sveiki, Esame susituokę, aš dirbantis, vidutinis atlyginimas 750eur į rankas, žmona nedirbusi ir šiuo metu augina vaiką. 3 asm (2 suaugusių ir 1 vaiko šeima). Bandėme šnekėtis su Swedbank, bet prašymą atmetė, reikalavimas 800eur į rankas. Luminoras irgi nedavė, laukiam žinių iš seb. Gal galėtumėte dar ką pasiūlyti ir ar tikrai tai yra ypač mažai, kad imti paskola?

Igoris
Atsakymai
Simonas

Sveiki norejau paklausti ka jums sake seb bankas nes mano situacija identiska

Buvo naudinga
Igor

Seb bankas lyg ir sutiko , reike laukti kadastro ir daryti turto vertinima , o tada bankas pasakys galutini varijanta . Kitaip sakant turti vertinimas uz musu pinigus -200eur , jai bankas nesutiks , tai tiesiog sekantiem pirkejam to buto nereikes daryti vertinimo ir niekas aciu nepasakys ...

Buvo naudinga
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Igori, dėkui už klausimą. Na, pajamų tikrai mažoka, labai ant ribos. Keista, kad SEB sutiko. Praneškite kaip seksis toliau, įdomu.

+4Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų