Radijo laidoje išgirdau, kad paramą būstui gali gauti asmenys iki 36 m. amžiaus

Vakar, t.y. 2019-02-26 d. radijo laidoje išgirdau, kad paramą būstui gali gauti asmenys iki 36 m. amžiaus. Noriu paklausti, ar ten suklydo pašnekovas iš SADM, ar yra pakeista amžiaus riba? Dar noriu paklausti, jei jaunas asmuo jau turėjo vieną kartą butą (pirktą su paskola) ir jį yra pardavęs, šiuo metu su trimis vaikais gyvena tėvų bute, ar galėtų pretenduoti į paramą statant namą Kauno rajone (Domeikavoje).

Vida
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Vida, dėkui už klausimą. Vienoje paramos programoje, kur parama visoje Lietuvoje - parama iki 35 metų (nsulaukus 35), o parama jaunoms šeimoms regionuose - iki 36 metų (nesulaukus 36). Dėl paramos gavimo jeigu turėjo būstą, tuomet turėtų praeiti 5 metai nuo to laiko, kai pardavė būstą, tada gali pretenduoti į paramą.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų