Ar bankai atsižvelgia į tai, kad nors aš ir nedirbu, bet studijuoju perspektyvią specialybę (programavimą)?

Sveiki. Su draugu (mes nesusituokę) planuojame pirkti butą, vertą 50000e. Šiuo metu situacija tokia, kad aš nedirbu (esu studentė), bet turiu santaupų iš ankstesnių darbų. Draugas per mėnesį uždirba 1200e "į rankas". Žinome, kad draugas gali gauti paskolą vienas, tačiau dar nesiteiravome bankų, ar yra galimybė tapti būsto bendraskolininkais. Ar bankai atsižvelgia į tai, kad nors aš ir nedirbu, bet studijuoju perspektyvią specialybę (programavimą)? Ar visgi bendraskolininku negali tapti bedarbis? Ačiū už atsakymus.

Goda
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Goda, dėkui už klausimą. Bendraskoliai gali būti dirbantis ir bedarbis, tačiau turi užtekti pajamų abiems pragyventi ir mokėti paskolą. Todėl kreipiantis dėl paskolos yra vertinami paraiškos teikėjai ir pateikiamas atsakymas kokios yra galimybės. Visos išvardintos sąlygos bus vertinamos individualiai ir kiekvienas bankas gali vertinti skirtingai.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų