Ar galėčiau pretenduoti į paramą būsto įsigyjimui regionuose jaunai šeimai jeigu turiu 1/2 buto kurio bendras plotas yra 39 kvadratiniai metrai?

Laba diena, Ar galėčiau pretenduoti į paramą būsto įsigyjimui regionuose jaunai šeimai jeigu turiu 1/2 buto kurio bendras plotas yra 39 kvadratiniai metrai?

Eimantas
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Eimantai, dėkui už klausimą. Priklausomai nuo Jūsų šeimos narių skaičiaus. Svarbi ši sąlyga: „Paramą gauti gali, jeigu šeima ar asmuo turėjo nuosavybės teise būstą, kurio naudingasis plotas (visų Lietuvos Respublikoje nuosavybės teise turimų ir (ar) vienu metu turėtų būstų naudingųjų plotų suma), tenkantis (tenkanti) vienam asmeniui ar šeimos nariui, yra mažesnis (mažesnė) kaip 14 kvadratinių metrų, arba turimas būstas, neatsižvelgiant į jo naudingąjį plotą".

+6Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų