Suderėjome su banku dėl būsto paskolos (perku viena) ir netrukus sužinojau, kad teks išeiti iš darbo, būsto ir paskolos neatsisakiau

Suderėjome su banku dėl būsto paskolos (perku viena) ir netrukus sužinojau, kad teks išeiti iš darbo, būsto ir paskolos neatsisakiau. Planuoju pasilikti esamoje darbovietėje, kol bankas išmokės man paskolą (darbovietė suteikia tokią galimybę), ir paskui iš karto formaliai išeiti. Ar bankas domisi mano Sodros įrašais jau išmokėjęs paskolą ir gali imtis veiksmų pamatęs, kad iš karto išėjau iš darbo, ar svarbiau yra mokėti paskolos įmokas (pvz. iš santaupų, išeitinės ar t.t.) ir nekam neužkliūsiu? Kelis mėnesius stočiau į Užimtumo tarnybą, o vasarą vėl pradėsiu dirbti naujoje įmonėje.

Laima
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Laima, dėkui už klausimą. Jeigu paskolą gavote ir ji jau yra išmokėta, tuomet turite tik mokėti įmokas ir niekam neužkliūsite. Taip pat sutartyje turėtų būti punktas, kad jei prarandate darbą, turite pranešti bankui. Paskaitykite įdėmiau sutartį ir matysite visas sąlygas.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų