Ar galiu gauti kreditą 10000 € 60 mėn. laikotarpiui būsto pirkimui?

Ar galiu gauti kreditą 10000 € 60 m. laikotarpiui būsto pirkimui? Esu netekėjusi, turiu antrą pusę, jis prisidėtų prie grąžinimo. Atlyginimas mano 400€ į rankas. Kokios būtų mėnesinės įmokos.

Dovile
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Dovile, dėkui už klausimą. Priklausomai nuo to, kokias palūkanas gausite ir koks bus Jūsų vertinimas, priklausys ir įmokos dydis. Preliminari įmoka už būsto paskolą (bet ne vartojimo kreditą) ±20 metų laikotarpiui galėtų būti apie 50 eurų. Tačiau tik bankas įvertinęs situaciją galės pasakyti tikslias sąlygas. Vartojimo kredito su tokiu atlyginimu nemanau, kad gausite, dėl per mažo atlyginimo. Būsto paskola teoriškai įmanoma.

+5Buvo naudinga
Aurimas

Įmoka tikrai ne 40-50 eurų. 60 mėnesių vien be palūkanų po 167e gaunas per mėnesį. Autorei - Kreipkitės kartu su partneriu į bankus/unijas.

+2Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų