Kaip geriau išsikeisti dolerius į eurus, kai juos gauni į sąskaitą iš JAV?

Laba diena, iš JAV į sąskaitą SEB gavus dolerių kaip būtų protingiau juos išsikeisti į eurus grynaisiais? Dėkoju

Dalia
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Dalia, dėkui už klausimą. Konvertuokite interneto banke iš JAV dolerių į eurus ir nusiimkite iš bankomato eurus. Jeigu gryninimo suma yra didelė ir SEB kortelė yra nepalanki gryninimui, nes mokėsite mokesčius, galite pasidaryti naują kortelę kitame banke, kuris turi palankias korteles tokiems atvejams, rekomenduočiau Citadele arba DNB (Luminor). Tuomet iš SEB sąskaitos padarysite SEPA pavedimą į naujo banko kortelės sąskaitą ir iš to banko kortelės išsiimsite pinigus. Galite atsidaryti ir keliuose bankuose sąskaitas tam, kad išsiimtumėte pinigus ir po to uždaryti tas sąskaitas. Žinoma, suma turi būti didelė, kad apsimokėtų taip daryti.

+6Buvo naudinga
Rašyti atsakymą

Pasinaudokite patogia valiutos skaičiuokle

Norite išsikeisti dolerius, svarus, zlotus, kronas, rublius ar bet kurią kitą valiutą? Ši Bankai.lt valiutos skaičiuoklė leidžia konvertuoti valiutas ir sužinoti kiek vertos valiutos Jūsų pasirinktų valiutų atžvilgiu. Valiutos skaičiuoklė suskirstyta į tris sekcijas:

Duomenys nuolat atnaujinami, tiesiogiai bendradarbiaujant su bankais ir valiutų keityklomis, todėl duomenys visuomet yra aktualūs.

Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų