Ar galima gauti paskolą (apie 50000) be pradinio įnašo?

Sveiki, esu vienas, pajamos minimum 650 į rankas (paskutinių 6 mėnesių vidurkis apie 1200 į rankas) ar galima gauti paskolą (apie 50000) be pradinio įnašo? Nuomojuos butą už 150e, tad geriau imt paskolą ir moket sau, nes nuoma kyla kaip ant mieliu.

Andrius
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Andriau, dėkui už klausimą. Pagal pateiktas pajamas paskolą turėtumėte gauti (žinoma reiktų vertinti kredito istoriją, žiūrėti pajamų šaltinį), tačiau privalote turėti pradinį įnašą. Būsto paskolos išduodamos TIK su pradiniu įnašų, mažiausias įnašas 15%, tačiau priklausomai nuo būsto ar Jūsų finansinės situacijos pradinio įnašo gali paprašyti ir didesnio. Bet pradinis įnašas privalomas. Sėkmės.

+4Buvo naudinga
Žydrūnas

Sveiki kaip man būtų ymanoma gauti paskolą būstui nes nuomai tiek pat atiduodu geriau atiduociau kompanijoje kuri padėtų man įsigyti busta nes nuomos kyla labai

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų