Esame pasiėmę iš DNB būsto paskolą su fiksuotomis palūkanomis, bet kodėl kas mėnesį vis skirtinga įmoka?

Sveiki. Norėčiau paklausti jūsų apie būsto paskolą. Esame pasiėme paskolą iš DNB su fiksuotomis palūkanomis. Kiekvieną mėnesį mokame už paskolą tokią pačią įmoką, tačiau palūkanų suma vis keičiasi, būna skirtumas ir 10 eurų. Gal galėtų kas paaiškinti kodėl jos kinta nors esame pasirinkę fiksuotas palūkanas? Ačiū už atsakymą.

Justas
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Justai, dėkui už klausimą. Kitimas gali būti dėl to, kad įmoka skaičiuojama nuo įmokos dienos iki įmokos dienos, skiriasi ir mėnesio dienų skaičius. Ir jei, pavyzdžiui, įmokos diena pasitaiko šventinę dieną, tuomet įmoka persikelia į darbo dieną ir tarpas tarp įmokos jau didesnis nei prieš tai buvusį mėnesį. O palūkanos mokamos už laikotarpį nuo vienos įmokos iki kitos įmokos. Sėkmės!

+4Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų