Ar, užsiregistravus į eilę valstybės paramai gauti, galima imti paskolą iš banko ir pirkti būstą, o paramą gauti vėliau?

Laba diena. Ar, užsiregistravus į eilę valstybės paramai gauti, galima imti paskolą iš banko ir pirkti būstą, o paramą gauti vėliau? Ar visų pirma reikia sulaukti eilės paramai gauti, ir tik tuomet galima eiti į banką? Galbūt iš patirties žinote, kiek maždaug laiko užtrunka laukimas eilėje Kauno mieste? Ačiū už atsakymą, gražios dienos.

Eglė
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Egle, dėkui už klausimą. Šiuo metu paramos teikimas yra sustabdytas ir laukiama naujo finansavimo patvirtinimo. Aktyviai bendraukite su savivaldybe. Registravimosi į eilę neužteks, turite gauti pažymą iš savivaldybės ir su ja eiti į banką. Eilės priklauso individualiai nuo apkrovimų, negaliu atsakyti kiek užtruks laiko.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų