Bankų maržų pasiūlymai: Swedbank ar Luminor?

Laba diena, ketiname imti paskolą būstui pirkt. Imama paskolos suma - 178 000 Eur, gavome du pasiūlymus iš Swedbank ir iš Luminor ir neapsisprendžiam kurį banką pasirinkti. Pasiūlymų sąlygos tokios: (1) Swedbank: 1,7 marža, anuitetas, 30 m., sutarties mokestis 374 Eur, išankstinis grąžinimas - galimas; (2) Luminor: 1,69 marža, anuitetas, 30 m., sutarties mokestis 712 Eur, išankstinis grąžinimas - galimas. Ką pasirinkti ir į ką patartumėt atkreipti dėmesį be paminėtų sąlygų?

Justas
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Justai, dėkui už klausimą. Peržvelkite atidžiai sutartis, pažiūrėkite kokie išankstinio grąžinimo mokesčiai, vėlavimo mokesčiai, sutarties keitimo mokesčiai, palyginkite ir pasvarstykite. Abiejų bankų pasiūlymai yra panašūs, Swedbank pranašesnis dėl geresnio Sutarties mokesčio. Realiai nėra kažkas stebuklingo ar blogo nei pas vienus, nei pas kitus. Žiūrėkite pridėtines bankines paslaugas - kortelės, draudimai, asmeninės simpatijos. Galite pabandyti nueiti į Luminor ir parodyti šį mano atsakymą, priversti vadybininkę nusišypsoti ir gražiai paprašyti padaryti bent mažesnį sutarties mokestį nei Swedbank - gal pasiseks sutaupyti :) Būtinai parašykite laišką arba čia atsakymą kaip sekėsi. O jei nuspręsite, kad Jums geresnis Swedbank - rinkitės šį banką. Sėkmės! :)

+6Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų