Paramos gavimas jaunai šeimai

Sveiki, esame jauna šeima ( 26 , 23m ) auginame 9 men. vaikelį. Norime įsigyti bustą Kauno rajone (namą arba kotedžą) Kiek žinau valstybė kompensuoja 15 proc. būsto įsigijimo kainos. Ar tai tiesa? Iki kokios sumos 15 proc bus grąžinta? Ar grąžinimas gaunamas tik kai įnešamas pradinis įnašas bankui ar iš valstybės gautos paramos galima bankui atlikti pradinį įnaša? Ir paskutinis klausimas kiek apytiksliai laiko truktų sutvarkyti visus dokumentus gauti paramai?

Nedas
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Nedai, dėkui už klausimą. Valstybė kompensuoja 10% būsto pirkimo kainos jaunoms šeimoms. Tą 10% galite pasirinkti kaip norite gauti ar pradiniam įnašui padengti ar įmokoms. Norint gauti paramą, šeimos pajamos neturi viršyti nustatytų ribų. Norint gauti paramą, reikia gauti pažymą iš savivaldybės, tai turite nuvykti ten ir pateikti dokumentus. Pažymos išduodamos per ± 5 darbo dienas. Po to su ta pažyma jau galite eiti į bankus. Plačiau apie visas sąlygas galite rasti informacijos čia.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų