Ar pas mus Lietuvoje parama teikiama tik tokiems žmoniems, kurie patys pirštų nepajudina, kad geriau gyventų?

Laba diena, o kuo kitoks jaunas žmogus, kuris vietoj to, kad būdamas 20 metų prisigimdė vaikų, o studijavo, norėjo kažko daugiau pasiekti, sukurti šeimą turint kažkokį pagrindą po kojomis? Kodėl tokiam žmogui niekas jokių lengvatų neduoda? Tokiam žmogui nereikia būsto? Ar pas mus Lietuvoje parama teikiama tik tokiems žmoniems, kurie patys pirštų nepajudina, kad geriau gyventų? O tiems, kurie stengiasi, pagalbos įsigyti būstą nereikia?

Svajune
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Svajune, dėkui už nuomonę. That's life. Ir dar Kubilius su Landsbergiu kaltas dėl visko :) Daugiau pozityvumo ir viskas bus gerai. Gyvename ten, kur gyvename, su socialiniais reikalais Lietuvoje yra blogai, atlyginimai, pensijos ir t.t. Bet manau ne laukti reikia kol kas nors kažką duos, o pačiam daryti ir stengtis. Sėkmės!

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų