Abu esame iš vaikų namų, ar gautumėm paramą?

Esame jauna šeima (abiem iki 30 m.) su dviem vaikais. Abu esame iš vaikų namų, tėvų tėvystės teisės atimtos teribotam laikui. Norime įsigyti būstą Vilniuje, gyvename Vilniaus rajone. Jei apsigyvensime Vilniuje ir deklaruosime gyvenamąją vietą Vilniuje - ar iš karto galėsime kreiptis į savivaldybę dėl pažymos išdavimo? Kokio dydžio paramą galime gauti? Ar abu turime pristatyti pažymas iš savivaldybės?

Romas
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Romai, dėkui už klausimą. Jūs jau ir dabar galite kreiptis į savivaldybę ir prašyti pažymos 20% paramai. Gavę šią pažymą, galite kreiptis į Luminor, SEB ir Swedbank dėl valstybės remiamos paskolos. Jums šiuo metu reikia vykti į Vilniaus rajono savivaldybę ir gauti pažymą, o su šia pažyma galėsite gauti paskolą būstui bet kur Lietuvoje. Sėkmės!

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų