Kiek galiu tikėtis paskolos gaudamas 1000eur į rankas ir neturėdamas jokių įsipareigojimų?

Sveiki, man 23 metai, planuoju įsigyti būstą kurio kaina 68 tūkst. eur, kadangi būstas yra vis dar statomas ir bus naujos statybos reikės pinigų jo įrengimui, o šiuo atveju turiu tik pradiniam įnašui. Ar bankas duotų didesnę paskolą ir kaip reiktų elgtis norint gauti didesnę paskolą, kad užtektų būsto įrengimui (planuoju įrengimui 10-11tūkst. eurų). Beje kiek galiu tikėtis paskolos gaudamas 1000eur į rankas ir neturėdamas jokių įsipareigojimų?

Žygimantas
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Žygimantai, dėkui už klausimą. Būsto paskolos dydis priklausys nuo to, kiek bus turtas įvertintas ir kokio dydžio paskolą bankas galės suteikti įvertinęs Jūsų situaciją. Pagal gaunamas pajamas, Jūs manau ir galėtumėte gauti apie 68 tūkst. O paskolą įsirengimui taip pat galėsite gauti, yra įvairių paskolų, tačiau priklausys nuo to, kuriame banke imsite būsto paskolą. Tiesiog kreipkitės į TOP3 bankus ir gaukite pasiūlymus, palyginkite ir išsirinkite geriausią.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų