Ar aš galiu pretenduoti į paskolą ir jei neturiu galimybės šiuo metu surinkti pradinį įnašą?

Laba diena, esu 25 metų dirbanti biudžetinėje įstaigoje mergina. Mano mėnesio pajamos į rankas (atskaičius mokesčius) 622 eur. Planuoju įsigyti naujos statybos būtą - iki 40000 eur. Studijuojant ėmiau studijų paskolą, susimokėti už mokslus, liko sumokėti apie 1600 eur, į mėnesį moku po 20 eur. Noriu pasiteirauti ar aš galiu pretenduoti į paskolą ir jei neturiu galimybės šiuo metu surinkti pradinį įnašą, ar galėčiau būtą įsigyti pagal išperkamąją nuomą.

Greta
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Greta, dėkui už klausimą. Pretenduoti galite, tačiau bankas pasakys po vertinimo kokią maksimalią sumą Jums galės suteikti. Pradinis įnašas yra būtinas norint gauti būsto paskolą, tačiau yra NT projektai, kurie siūlo butus pagal išperkamąją nuomą be pradinio įnašo.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų