Ar yra bankas, kuris išduotų paskolą butui įsigyti, neatsižvelgdamas į mano amžių?

Laba diena, ar yra bankas, kuris išduotų paskolą butui įsigyti, neatsižvelgdamas į mano amžių. Noriu nusipirkti butą už 30 tūkst. eurų, parduodu gyv.namo dalį, kurio tokia pat vertė, bet pirkėjas neturi galimybės iškart sumokėti visą sumą, nes bankai neduoda jam paskolos, mažos pajamos. Aš esu viena, mano mėnesinės pajamos grynais į rankas 800 eurų, bet man jau 63 metai. Buvau užėjus į SEB banką, bet sakė jie duoda paskolas tik iki klientui sukanka 65 metai. Kaip yra kituose bankuose?

Angelė
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Angele, dėkui už klausimą. Visi bankai ir kredito unijos atsižvelgia į amžių, nes tai yra vienas pagrindinių dalykų kaip bankai skaičiuoja rizikingumą. Yra buvę atvejų kai ir 72 metų asmuo yra gavęs paskolą būstui, bet čia susideda daug dalykų vertinant - profesija, turimas turtas, laiduotojai ir pan. Nėra vieno banko, norint sužinoti tiksliai, reikia tiesiog pereiti per pagrindinius bankus ir visų paprašyti įvertinti situaciją. Kitaip nesužinosite, kadangi kiekvieno asmens situacija individuali ir nėra vieno atsakymo.

+4Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų