Kuo skiriasi įsirengimo paskolos gavimas kai perkamas turtas įvertintas tokia suma kokia parduodamas ir kai įvertinamas didesne suma?

Sveiki. Imant būsto paskolą ir paskolą įsirengimui, kuo skiriasi įsirengimo paskolos gavimas kai perkamas turtas įvertintas tokia suma kokia parduodamas ir kai įvertinamas didesne suma? Ar kai įvertintas daugiau tą skirtumo pinigų sumą galima gauti iškart prieš pradedant įrengima?

Paulius
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Pauliau, dėkui už klausimą. Taip, jeigu Jūsų pajamos leidžia, tuomet bankas galės suteikti ne tik būsto paskolą, bet ir paskolą įsirengimui. Kitu atveju reikėtų kelti vertę tam, kad gauti paskolą įsirengimui. Tačiau kiekvienas bankas siūlo skirtingai tas jungtines paskolas, todėl reikia derintis individualiai.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų