Nesitikėjome, kad taip greitai suteiks subsidiją 25%

Laba diena, ką daryti tokiu atveju. Pateikėm prašymą dėl subsidijos (25proc). Nesitikėjome, kad taip greitai ją suteiks, nes nebuvom išsirinkę buto tinkančio mums. Šiuo metu subsidija beveik patvirtinta, be liko tik nurodyti adresą, kad suformuotu prašymą. Bet dabar radom butą, kuri norime nusipirkti su subsidijos pagalbą. Butas dar neparduodamas, nes jame gyvenusi moteris neseniai mirė (prieš 2mėn). Kad galėtų paruošti butą pardavimui turi praeiti 3mėnesiai, bent jau mums sakė moteris, ketinanti parduoti tą butą. Reiškia, dar reikia laukti 1 mėnesį, o subsidiją mums skyrė dabar. Klausimas, ar įmanomas toks dalykas, kaip subsidijos atidėjimas 1mėnesiui? Nežinau, ką daryti, jei atsisakysime dabar suteiktos subsidijos, nežinia kiek reikės vėl laukti, o ir butas gal bus parduotas.

Ingrida
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Ingrida, dėkui už klausimą. Subsidija suteikiama deja būtent tuo metu, kai yra išduodama. Šis nelankstumas yra didelis minusas. Bandykite tartis su pardavėja, kad paspartintų procesą arba bent jau kad galėtumėte teikti pirkimo prašymą bankui. Kadangi procesas užtruks ir bankas gali svarstyti paskolos išdavimą ir kelis mėn., galbūt to pakaktų. Esmė dabar pateikti prašymą bankui, kad gautumėte patvirtinimą.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų