Ar skaičiuojasi alimentai ir vaiku pinigai į pajamas?

Sveiki, esu vieniša mama jau trys metai išsiskyrus, norėčiau paklaust ar skaičiuojasi alimentai ir vaiku pinigai į pajamas? Man alimentai yra priteista 350 už du vaikus, bet ju negaunu tiek kiek turiu gaut, laido po biški pinigus. Tik tiek noriu sužinot kas skaičiuojasi į pajamas. Ačiū.

Airida
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Airida, dėkui už klausimą. Jeigu negaunate alimentų stabiliai, tuomet manau bankai tikrai nevertins to kaip tvarių pajamų. Apskritai, alimentai ir kitos pajamos gaunamos kaip ne darbo užmokestis už nuolatinę veiklą, rekomenduotina, kad nebūtų vertinama kaip tvarios pajamos. Pajamas, kurias bankas įskaičiuoja vertindamas būsto paskolos išdavimo galimybę, vertinama individualiai, todėl gali būti išimčių dėl papildomų pajamų vertinimo. Reikėtų kreiptis į bankus dėl tikslaus atsakymo.

+4Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų