Kokios būtų mūsų galimybės gauti teigiamą atsakymą būsto paskolai?

Sveiki, esu dirbantis Norvegijoje 4 metus, metus dirbu pagal neterminuotą darbo sutartį. Planuojame su drauge prašyti paskolos būstui. Abu neturime jokių įsipareigojimų. Draugė dirbanti jau metai vienoje darbovietėje ir turi dukrelę. Mano mėnesinis atlyginimas po mokesčių apie 3500eu, draugės apie 450eu. Planuojame prašyti paskolos abu, ji būtų kaip bendraskolė. Susitariau su darbdaviu, kad algą gaučiau į lietuvišką banko sąskaitą eurais (nežinau tiksliai ar tai pliusas). Kokios būtų mūsų galimybės gauti teigiamą atsakymą? Ačiū.

Vytautas
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Vytautai, dėkui už klausimą. Gali kišti koją tai, kad dirbate Norvegijoje. Tačiau visi atvejai yra vertinami individualiai, todėl nėra kitos išeities kaip kreiptis į pagrindinius bankus ir teirautis. Jeigu nepavyktų - kreipkitės į didžiausias kredito unijas.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų