Ar realu gauti banko paskola 80-90 tūkst.?

Sveiki. Už sutaupytus pinigus nusipirkome sklypą ir jau baigiame dėžutę. Bet visgi, kas turima omenyje dėžutė? Pamatai sienos ir stogas (be skardos) ar tai jau dėžutė? Iš viso įdėta apie 32 tūkst. Namo sąmata apie 120 tūkst., ar realu gauti banko paskola 80-90 tūkst? Pajamos per mėn. Virš 2100 eur, jokių kitų bankui įsiskolinimų neturime. (šeima iš 3 asmenų).

Irina
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Irina, dėkui už klausimą. Dėžutė, kuri tinkama bankams turėtų būti su 35-65% baigtumu (priklauso nuo banko ar unijos). Tačiau kiekvienu atveju gali būti individualiai. Gali būti atvejų, kai bus finansuojamas ir sklypo pirkimas ir namo statybos (unijose), o gali būti ir atvejų, kai reikės 60% baigtumo. Reikia eiti į bankus, pateikti projektą, pateikti savo situaciją (pajamas) ir laukti bankų pasiūlymų.

+4Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų