Kokios šiuo metu sąlygos gauti būsto paskolą žmogui, kuris grižta iš užsienio ir iškarto pradeda dirbti?

Sveiki. Kokios šiuo metu sąlygos gauti busto paskola žmogui kuris grižta iš užsienio ir iškarto pradeda dirbti, pajamos į rankas butu - 800euru. Kiek laiko reikia išdirbti? Koks pradinis inašas reikalingas? Šeimoje būtú asmuo dirbantis užsienyje,kitas Lietuvoje ir mažametis vaikas. Ir dar vienas klausimas, kokios salygos gauti busto paskola 55metu asmeniui ar aplamai įmanoma tokiame amžiuje?

Ieva
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Ieva, dėkui už klausimą. Sąlygos tokios, kad reikia pradirbti Lietuvoje bent 6 mėn. ir tuomet galima pretenduoti į būsto paskolos gavimą. Pradinis įnašas reikalingas mažiausiai 15%, tačiau jis gali ir didėti, priklausomai nuo perkamo būsto ir sitaucijos. Kiekvienas atvejis individualus ir bus vertinamos visos šeimos pajamos, bendra situacija, kiekviena šeima skirtinga ir gali būti vertinama vis kitaip.

Būsto paskola 55 metų asmeniui gali būti suteikiama, tačiau viskas priklauso nuo esamos situacijos. Žinoma, paskolos terminas bus trumpesnis. Reikėtų šiuos dalykus vertintis tiesiogiai su banku, pateikiant tikslius duomenis.

+5Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų