Dėl kokiu priežasčiu bankas gali nebeduoti paskolos?

Sveiki. Esu dirbanti 24m. mergina. Dirbu 3 metus toje pačioje įmomėje pagal specialybę. Konsultacijos metu banke buvo patvirtinta, kad bankas sutiks duoti paskola. Mėnesio uždarbis yra svyruojantis 700-1100€. Pradinį įnaša turiu, kredito istorija puiki, norima paskolos suma yra 49000€. Būstas yra statomas, sutartį su pardavėju reikėtu pasirašyti jau dabar, statybos darbai bus baigti liepos mėn., bus atlikta dalinė apdaila. Baigtumas 80%. Dėl kokiu priežasčiu bankas gali nebeduoti paskolos? Tokiu atveju prarasčiau pradinį įnaša.

Dovilė
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Dovile, dėkui už klausimą. Kol nepasirašėte jokios garantinės sutarties su banku, tol bankas gali atsisakyti finansuoti. Taip pat bankas gali nepaaiškinti kodėl paskolos neišdavė. Priežastys gali būti įvairios, pavyzdžiui Jūsų situacija/kreditingumas pasikeitė, praradote darbą, bankui nepatinka statytojai ir pan.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų