Gavau pažymą paramai, tačiau banko padalinyje pasakė, kad bankas nepriims pažymos kadangi butas nėra 100 proc. priduotas

Laba diena, Norėjau pasiteirauti dėl paramos jaunoms šeimoms regionuose. Susidūriau su tokia situacija. Žadėjau pirkti butą naujos statybos daugiabutyje. Gavau pažymą paramai, tačiau banko padalinyje pasakė, kad bankas nepriims pažymos kadangi butas nėra 100 proc. priduotas. Registrų centre yra įrašytas 99 proc. užbaigtumas. Tačiau jei būčiau ėmusi paskolą iš banko be pažymos būto įsigijimui tai būtų tike 99 proc. buto užbaigimas. Kiek suprantu paramą gi valstybė skiria jaunoms šeimoms ir jeigu gavau pažyma tai kodėl bankas atsisakė man ją suteikti ? Gal būtų galima gauti telefono numerį pasikonsultuot daugiau dėl tokios situacijos? Labai ačiū ir geros dienos jums.

Sandra
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Sandra, dėkui už klausimą. Detaliau dėl šios situacijos pasikonsultuokite su paramos ir būsto skyriumi ministerijoje. Prisegu kontaktus (atkreipkite dėmesį, kad kontaktai aktualūs 2020 03 09, jeigu įrašą skaitysite vėliau - pasitikrinkite papildomai kontaktus):

parama būstui

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų