Jei mano deklaruota gyvenamoji vieta yra Alytus, ar galiu ieškotis būsto paramai gauti Vilniuje?

Laba diena, Esu našlaitė ir noriu paklausti dėl 20% būsto paramos, kur apmoka valstybė. Žinau, kad pirmiausia reikia kreiptis į savo miestą, kur esu deklaravus savo gyvenamąją vietą. Klausimai būtų tokie: Jei mano deklaruota gyvenamoji vieta yra Alytus, ar galiu ieškotis būsto paramai gauti Vilniuje? Ar šitas visas procesas dėl būsto paramos yra ilgas procesas? Ta prasme, ar reikia laukti kažkiek laiko eilėje, norint greičiau įsigyti būstą. Kiek maždaug visa tai užtrunka?

Laura
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Laura, dėkui už klausimą. Reikia kreiptis į savivaldybę, kurioje esate deklaravusi savo gyvenamąją vietą - t.y. Alytus, o su gauta pažyma galėsite pirkti būstą visoje Lietuvoje. Proceso trukmė sunkiai prognozuojama, reikia kreiptis ir bus aišku. Gali būti eilė, gali būti pinigų trūkumas ir teks laukti kol vyriausybė papildys paramos pinigus ir pan.

+4Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų