Ar būtų galima gauti būsto paskolą vertinant tik mano pajamas ir vyro tik užsienietiškas pajamas, kurios ir yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis?

Sveiki, norėjau pasiteirauti ar būtų galima gauti būsto paskolą vertinant tik mano (lietuvės, dirbu pilnu etatu samdoma darbą, alga apie 1tūkst. eur) pajamas ir vyro tik užsienietiškas pajamas, kurios ir yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis? Vyras iš JAV, mes santuokoje, jis turi leidimą gyventi 5 metams, gyvename kartu čia nuo 2018m., dirba Lietuvoje, tačiau kol kas pagal individualią veiklą (alga euras, įmonė planuoja keist jį į samdomą darbuotoją). Ar būtina ir jo alga, kad vertinti užsienio pajamas? Ačiū!

Vanda
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Vanda, dėkui už klausimą. Dėl vyro pajamų abejoju. Bet visais atvejais bankai sprendžia individualiai ir priima sprendimus tik po atvykimo ir išsamios informacijos pateikimo. Vykite į skirtingus bankus sužinoti tiksliai atsakymą.

+4Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų