Su draugu esame nesusituokę, norime kartu pirkti būstą

Sveiki, su draugu esame nesusituokę, norime kartu pirkti būstą, kurio vertė yra apie 170 000 eur. Situacija tokia, kad vienas be kito negalime paimti paskolos, nes: 1. Jam suteikiama banko paskola yra apie 120 000 eur, tačiau jis neturi jokių santaupų, t.y. jokio pradinio įnašo ar rezervo būsto įrengimui. 2. Aš turiu santaupų tiek pradiniam įnašui, tiek svarbiausiems įrengimo darbams, tačiau man duodama paskola yra tik apie 50 000 eur (nes jau turiu vieną būsto paskolą). Klausimas, kaip protingiausia būtų forminti paskolą, kad būstas priklausytų abiems lygiomis dalimis ir nei nienas neliktų nuskriaustas, jei santykiai nesusiklostytų. Dėkojame už atsakymą.

Aistė
Atsakymai
Atsakymas į klausimą yra ruošiamas ir artimiausiu metu jį pateiksime. Taip pat atminkite, kad bet kuris Bankai.lt lankytojas gali atsakyti į klausimą. Tad jeigu žinote atsakymą ar turėjote panašią patirtį - pateikite atsakymą. Padėkime vieni kitiems!
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų