Jei tėvas man dovanoja 14000 eur. ši dovana nebus apmokestina 15 % GPM tarifu?

Laba diena, Tik norėjau pasitikslinti, ar teisingai supratau. Jei tėvas man dovanoja 14000 eur. ši dovana nebus apmokestina 15 % GPM tarifu? Ar yra riba kiek jis gali man padovanoti per mėn. ar metus? Kaip rašėte, kad jei padovanoja per dieną ne daugiau 14000eur. kitą dieną jis vėl gali pervesti tokią pačią sumą? Ir jų nereikia deklaruoti, registruoti pas notarą bei jos nebus apmokestinamos, nors ir susidarytų suma, kad per metus gavau 40.000 eur.? Ačiū už paaiškinimą.

Asta
Atsakymai
Atsakymas į klausimą yra ruošiamas ir artimiausiu metu jį pateiksime. Taip pat atminkite, kad bet kuris Bankai.lt lankytojas gali atsakyti į klausimą. Tad jeigu žinote atsakymą ar turėjote panašią patirtį - pateikite atsakymą. Padėkime vieni kitiems!
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų