Kaip sužinoti kuriame banke yra siūlomi geriausi valiutų kursai?

Kaip sužinoti kuriame banke yra siūlomi geriausi valiutų kursai? Konkrečiu atveju noriu išsikeisti dolerius, zlotus ir svarus į eurus. Grynais pinigais. Kaip sužinoti geriausius kursus ir kur patartumėte vykti?

Benas
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Benai, dėkui už klausimą. Bankai.lt portale galite palyginti daugelio valiutų keityklų ir bankų siūlomus valiutų kursus. Valiutų kursai keičiasi kiekvieną minutę, todėl geriausią valiutos kursą siūlantys bankai ar valiutų keityklos gali keistis.

Yra du būdai kaip palyginti ir paskaičiuoti kas siūlo geriausius valiutų kursus:

  1. Pasinaudokite valiutų saičiuokle, kurioje pasirinkite punktą Noriu parduoti valiutą ir čia pasirinkite valiutą, kurią norite parduoti, šiuo atveju JAV dolerius, Lenkijos zlotus arba svarus. Tada įveskite sumą ir spauskite Skaičiuoklės rezultatai arba žiūrėkite iš karto apačioje rezultatus. Taip pamatysite geriausius kursus grynais ar negrynais pinigais siūlančius bankus ir keityklas. Rezultatai bus surūšiuoti pagal tai, kas sumokės Jums daugiausiai pinigų už parduodamą valiutą;
  2. Kitas variantas, žiūrėti atskirai kiekvienos valiutos siūlomus kursus bankuose. Tai labai panašu kaip ir valiutos skaičiuoklė, tačiau čia negalėsite apskaičiuoti, o tiesiog pasirinkę norimą valiutą, matysite pirkimo ir pardavimo kursus bankuose ir valiutų keityklose. Norint valiutų kursus stebėti lentelėse, pagal pasirinktą valiutą, eikite į valiutų kursai bankuose ir pasirinkite norimą valiutą -> čia atsidarys lentelė, kurioje bus pateikti bankų ir valiutų keityklų kursai ir jie bus surūšiuoti pagal geriausius kursus siūlančius bankus ir keityklas.
+4Buvo naudinga
Rašyti atsakymą

Pasinaudokite patogia valiutos skaičiuokle

Norite išsikeisti dolerius, svarus, zlotus, kronas, rublius ar bet kurią kitą valiutą? Ši Bankai.lt valiutos skaičiuoklė leidžia konvertuoti valiutas ir sužinoti kiek vertos valiutos Jūsų pasirinktų valiutų atžvilgiu. Valiutos skaičiuoklė suskirstyta į tris sekcijas:

Duomenys nuolat atnaujinami, tiesiogiai bendradarbiaujant su bankais ir valiutų keityklomis, todėl duomenys visuomet yra aktualūs.

Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų