Ar skaičiuos visas gaunamas pajamas 100 procentų kaip gaunama buvo dirbant?

Sveiki, esame išsirinkę būstą dar statomame name. Projekto vystytojai kol kas turi banką partnerį ir jis siūlo dabar pasirašyti paskolos sutartį ir vėliau, perkant būstą, nebebus tikrinamos pajamos. Tai yra galėsime keisti darbus esant galimybei ir pan. Ar tiesa, jog bankai įsipareigoja suteikti paskolą iš anksto, be papildomų sąlygų? Ar visi bankai taip elgiasi? Taip pat klausimas, kaip bankai skaičiuoja pajamas, jei paskolos ėmimo metu moteris yra vaiko priežiūros atostogose, bet pasirinkusi po vienerių metų grįžti į darbą. Ar skaičiuos visas gaunamas pajamas 100 procentų kaip gaunama buvo dirbant?

Kotryna
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Kotryna, dėkui už klausimą. Imant būsto paskolą, turite atitikti visus atsakingo skolinimo kriterijus. Reikia žiūrėti sutartis ir koks tai yra bankas. Nepasitikėkite tuo, kas yra sakoma žodžiu, prieš priimant sprendimą paprašykite sutarčių, kuriose bus nurodyti Jums esminiai punktai. Pajamos esant motinystės atostogose skaičiuojamos įprastai, tik yra atsižvelgiama į sutuaciją.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų