Ar išeitų gauti paskolą?

Sveiki. Noriu paklausti. Mano vyras dirba Norvegijoj norvegu firmoj legaliai. Alga jo 1800e. O aš dirbu Lietuvoje. darbo sutartis terminuota. Esu pradirbus metus. Ar išeitų gauti paskolą. Kreipėmės į Šiaulių banką. Gautume, bet jie sako, kad trukdo mano sutartis. Gal yra kokia išeitis. O paskolą norime gauti būstui įsigyti. Ačiū už atsakymą.

Neringa
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Neringa, dėkui už klausimą. Šiaip yra du keisti dalykai Jūsų situacijoje. Pirmas yra tas, kad Šiaulių bankas būtų paskutinis bankas į kurį kreipčiausi dėl būsto paskolos po SEB, Swedbank ir Luminor. Tačiau didieji bankai, kurie siūlo geriausias sąlygas, šiuo metu neišdavinėja būsto paskolų tiems, kurie gauna pajamas užsienio valiuta. Taigi, jeigu jau buvote SEB, Swedbank ir Luminor bei gavote neigiamą atsakymą, tuomet derinkitės su Šiaulių banku arba kredito unijomis. Bet jeigu dar nebuvote TOP bankuose, tuomet rekomenduočiau ten apsilankyti. Jeigu jau ten bus neigiami atsakymai, tuomet kreipkitės į kredito unijas. Atminkite, kad kiekviena situacija yra individuali ir kiekviename banke reikalai gali pakrypti į skirtingą pusę - reikia bandyti. Sėkmės!

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų