Ar yra apribojimai gauti būsto paskolai dėl amžiaus?

Laba diena, turime 3 kambarių butą, už savo lėšas nusipirkome sklypą namo statybai, statybas pradėti planuojame iš savo lėšų (pamatai, sienos, stogas). Mes su vyru dviese, abiejų pajamos 1300€. Norime gauti paskolą namo statybai, ar reikės įkeisti nebaigtą namą, ar galima butą? Ar yra apribojimai gauti būsto paskolai dėl amžiaus? Mums 48 metai, planuojame paskolą 10 metų, ačiū.

Dalia
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Dalia, dėkui už klausimą. Jeigu imsite būsto paskolą namo statybai, tai tą statomą namą, sklypą Jūs ar taip ar taip įkeisite bankui. Papildomas buto užstatymas nėra reikalingas - reikalingos tvarios pajamos. Manau, kad pagal amžių, Jūs galite gauti paskolą 10 metų, žinoma, jeigu Jūsų galimybės po įvertinimo leis. Dėl amžiaus yra taip, kad būsto paskolą Jūs turite grąžinti iki ±65-67 metų, taip kad turite dar rezervo. Sėkmės!

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų