Ar būtina laukti pirmojo atlyginimo?

Sveiki, Esame jauna šeima auginanti 2 vaikus. Ketiname pirkti kotedžą. Žmona turejo grįžt į darbą rugsėjo 14 d. Po motinystės atostogų, jas prasitęsė iki lapkričio vidurio. Nuėjus į banką dėl paskolos, gavome neigiamą atsakymą, kadangi neužtenka pajamų. Dabar klausimas ar galima gauti iš darbovietės pažymą apie koks bus mokamas atlygis. Ar būtina laukti pirmojo atlyginimo? Ačiū labai.

Tadas
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Tadai, dėkui už klausimą. Yra vertinamas paskutinių 6 mėn. pajamos, tad gali tekti pradirbti 6 mėn., nors gal situacijoje yra kitų detalių? Prieš mėnesį gal buvo daugiau pajamų?

+3Buvo naudinga
tadas

Sveiki mums bankininke pasake kad zmona privalo grizti i darba,.Zmona jau gavo pirmaja alga savo senoje darbovieteje, ar ir cia skaitosi kad reiks laukti puse metu? Patikslinu alga nebuvo uzkelta grizus i darboviete, tai valstybine istitucija. taip mums paaiskino kad vertins vaiko ismokas kurias gavome anksciau ir taip traktuos kaio pajamas 6 menesiu.

Buvo naudinga
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Pasiteiraukite banko kokia yra situacija. Taigi individualiai vertina kiekvieną situaciją ir atvejį.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų