Ar bankai užskaito kaip pajamas ir komandiruotpinigius?

Sveiki, dirbu Lietuvos firmoje komandiruočių pagrindu. Pajamos pagal sodrą į rankas virš 400 eurų, dienpinigiai būsto paskolai kiek suprantu sodros varianto neužtenka. Ar bankai užskaito kaip pajamas ir komandiruotpinigius? Bendra suma gaunasi 1600 į mėn. Ar bankams tai nepinigai? Swedbankas sakė reikia, kad sodroje rodytų bent 600...kaip su kitais bankais Lietuvoje?

Kazimieras
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Kazimierai, dėkui už klausimą. Kiekvienas bankas, skirtingu periodu gali vertinti individualiai. Tai priklauso nuo banko vertinimo sistemos ir tuo metu galiojančių strateginių susitarimų banko viduje. Kiekvieną kartą imdami būsto paskolą ar teiraudamiesi dėl įvairių pajamų šaltinių kaip komandiruotpinigiai, galite sulaukti skirtingos pozicijos. Todėl nėra vieno atsakymo. Įprastai, jeigu pajamos iš komandiruočių yra stabilios ir gaunamos bent metus laiko nuolat, tuomet bankai įskaičiuoja tas pajamas, tačiau koeficientas gali kisti.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų