Ar šiuo metu yra galimybių gauti paskolą, ar būtinai reikia išlaukti tuos 6 mėn?

Labas vakaras, dirbu IT sektoriuje, neseniai perėjau dirbti į kitą įmonę dėl didesnio atlyginimo, prieš tai išdirbęs beveik 2 metus, dabartinėje įmonėje eina 4 mėnuo, bandomasis laikotarpis pasibaigęs, atlyginimas siekia apie 2000 ant popieriaus, planuoju imti paskolą iki 25000 turint didesnį nei 50 proc pradinį įnašą, paskola bus pirmoji, klausimas ar šiuo metu yra galimybių gauti paskolą, ar būtinai reikia išlaukti tuos 6 mėn? Pajamas nenutrūkstamai gaunu daugiau nei 2 metus, ačiū.

Zigmas
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Zigmai, dėkui už klausimą. Reikia kalbėtis su bankais, teorinis reikalavimas yra 6 mėn. nenutrūkstamas darbo stažas vienoje darbovietėje, tačiau tikrai būna išimčių, tad kalbėkitės su bankais tiesiogiai, kad įvertintų situaciją.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų