Dėl valstybės paramos perkant pirmąjį būstą Kauno regione

Laba diena. Pildžiau prašymą 2018 m. 10 mėn. dėl valstybės paramos perkant pirmąjį būstą Kauno regione. (gyvenu viena, auginu 1 dukrą). Eilėje rodė, kad esu 454. Radau būstą, kurį norėčiau įsigyti. Per 10 d.nuo paraiškos pateikimo negavau jokių žinių, kad ar gausiu paramą ar ne. Pasiskambinus pasiteiravus išsamesnės informacijos buvo atsakyta, kad baigėsi lėšos laukit kitų metų, gal gausit. Deja būsto niekas nelaikys taip ilgai. Sukrapščius pradinį įnašą-būstą įsigijau. Jei dabar vėl teikčiau prašymą dėl paramos gavimo (kai jau 2018 m.11 men be paramos isigijau) - ar aš užpildžius paraišką paramai gauti, galėčiau ją gauti. Ačiū

Aušra
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Aušra, dėkui už klausimą. Deja, atbuline data paramos nesuteikiamos. Paskata suteikiama tik tada, kai perkate būstą ir jeigu yra paramai pinigų būtent tuo metu.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų