Kaip geriau patartumėte daryti ir kokiomis sąlygomis bankas suteiktų paskolą ir butui įsigyti ir paskolą jam įsirengti?

Nesusituokę, norim imti paskolą butui apie 40000 eur ir apie 25000 eur įrengimui. Šiuo metu pajamos per abu 2280 eur. Bet aš keičiu darbą ir naujame darbe bus 3 mėn bandomasis ir alga bus 400 eur mažesnė, tai bus pajamų mažiau ir nebus 6 mėn nepertraukiamo darbo stažo. Klausimas kaip geriau patartumėte daryti ir kokiomis sąlygomis bankas suteiktų paskolą ir butui įsigyti ir paskolą jam įsirengti? Geriau kiekvienam atskirai ar susituokus? Dar klausimas, turbūt bankai vartojimo paskolos įsirengti butui 25000 eur be įkeitimo neduos? Ačiū

Ieva
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Ieva, dėkui už klausimus. Šiaip patarčiau palaukti 6 mėn. ir tada imti paskolą. Taip bus saugiau, o taip pat ir įsirengimo paskolą galėsite gauti lengviau ir geresnėmis palūkanomis. Kitu atveju, reikėtų paskolą imti atskirai, vienas ima būsto paskolą ir jeigu išeina būsto įsirengimo, o kitas prisideda grynais mokant paskolą. Vartojimo paskolos neimkite įsirengimui, mano nuomone būtų per brangu imti 30 tūkst. su milžiniškomis palūkanomis. Derinkitės, kad įsirengimo paskola būtų prijungta prie būsto įsigijimo. Perkant būstą ar taip ar taip įkeisite būstą, tad prie to pačio prijungsite ir įsirengimą.

+4Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų