Kaip bankas vertina pajamas, jei šiuo metu esu vaiko priežiūros atostogose?

Laba diena, Norėjau Jūsų pasiteirauti kaip bankas vertina pajamas, jei šiuo metu esu vaiko priežiūros atostogose, gaunu 40 proc. (269 EUR) pašalpą ir tuo pačiu dirbu. Vaikui suėjus 1 metams pradėjau dirbti puse etato, vėliau 0, 75 etato ir nuo birželio 1 d.- pilnu etatu. Mano pajamos: darbo užmokestis nuo 350-400 EUR per mėnesį motinystės išmoka. Nuo birželio 1 dienos pajamos 570 eur (alga) motinystės išmoka. Vyro pajamos- 570 EUR. Auginame du nepilnamečius vaikus. Darbo stažas abiejų virš 5 metų. Turime savo turtą, bet iki 2025 m. mokame paskolą, 115 eur į mėnesį, skolos likutis 7000 eur. Pradinį įnašą turime, būsto kaina 64 000 EUR.

Justina
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Justina, dėkui už klausimą. Kiekvienas bankas vertins individualiai. Šiaip stabilias pajamas vertins tokias, kai grįžote iš atostogų ir pradirbote 6 mėn. (paskutinių 6 mėn. uždarbio vidurkį), o dėl papildomų atostogų metu gautų pajamų vertinimo - čia jau priklausys nuo banko, bet jos nėra ateities pajamos, kurios bus ateityje, todėl žiūrės į Jūsų darbo sutartį. Dėl sąlygų - kreipkitės į bankus dėl paskaičiavimų.

+4Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų