Kilo neaiškumų dėl būsto įsirengimo paskolos

Sveiki, kaip galite pakomentuoti, nes nelabai suprantu tokio teiginio? Iš Swedbank: Likusiai daliai išmokėti reikia tik naujo vertinimo, tačiau butas tikrai neturi būti RC registruotas 100 proc., nes tada nebėra už ką išmokėti paskolą – jei visur matysis 100 proc. apdaila. Mokėsime pagal Jūsų pateiktą sąmatą, t.y. joje numatytus darbus ir medžiagas. 100 proc. registraciją prašysime pateikti, po to kai bus panaudoti visi pinigai. Mano suvokimas buvo, kad tik taip gali vertę pasikelti iš vertinimo pusės. Ką aš ir padariau, turtas yra 100% registruotas, bet pagal šį teiginį man tai trukdo gauti likusią paskolos dalį. Gal galite paaiškinti? Dėkoju

Laimonas
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Laimonai, dėkui už klausimą. Taip šiek tiek sudėtingai parašėte ir nealabai aiškus kontekstas. Bankas išmoka paskolą įsirengimui pagal tai, kokie darbai turi būti atlikti. Jums nėra būtina registruoti 100% baigtumo, jeigu bankas finansuoja ir pakanka neįrengto būsto vertės finansuoti įsirengimą. Todėl, kai neįregistruotas 100% baigtumas, yra lengviau pagrįsti įsirengimo išlaidas. O jeigu Jūs jau įsirengėte iki 100% ir dar matote, kad trūksta pinigų, nieko tokio - galite vertinti, pažiūrės būsto vertę ir pasakys kiek gali skolinti.

+4Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų