Ar įmanoma pretenduoti į kokia nors parama jaunai šeimai ar jau po laiko viskas?

Sveiki, turiu klausimą. Turiu paskolą butui, kuri paimta prieš tris metus. Laikui bėgant atsirado antra puse. Sužadėtine laukiasi, greitu metu turėtų gimti ir atžala . Klausimas toks: butas tapo per mažu, tad norisi didesnio būsto . Lėšų naujam ir didesniam nelabai užteka kad ir pardavus dabartinį būstą. Ar įmanoma pretenduoti į kokia nors parama jaunai šeimai ar jau po laiko viskas? Ačiū

Edgaras
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Edgarai, dėkui už klausimą. Jau vėlokai. Paramą gali gauti tik tos šeimos kurios neturi būsto. Tačiau patariu pasitikrinti savivaldybėje ar Jūsų būstas yra pakankamo dydžio, tiesiog nuvykite į savivaldybę, pateikite duomenis ir žinosite tiksliai ar bus galimybė į paramą ar ne. Plačiau skaitykite paramos būstui įstatymą Bankai.lt portale.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų