Ar yra galimybė iš unijų gauti 80% finansavimo sodo namui?

Sveiki, mes esame trijų asmenų šeima. Norime pirkti pirmąjį gyvenimo būstą, bet jis įregistruotas, kaip sodo namas. Namo baigtumas 100%. Vyras dirba per lietuvišką įmonę ir didžiąją dalį būna Švedijoje. Jo pajamos apie 2500€. Du bankai atsisakė iskarto duoti paskola. SEB ir luminoras tik iki 60% finansuoja ir labai su didelėmis palūkanomis, bet mes turime tik 20% susitaupę. O reikiama paskola nėra labai didelė 38400€. Ar yra galimybė iš unijų gauti 80% finansavimo sodo namui? Ačiū iš anksto už atsakymą.

Vilma
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Vilma, dėkui už klausimą. Na, reikia kreiptis į skirtingas unijas ir teirautis, tik taip sužinosite. Kiekvienas perkamas objektas ir šeima yra individuali, tad atsakyti tikrai neįmanoma be kredito įstaigos vertinimo.

+7Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų