Su žmona mąstome apie namą

Sveiki, Su žmona mastome apie namą. Žmona šiuo metu yra antruose dekreto metuose, o išmokos gavėją registravome senelį, nes tuo atveju ji gaunasi ženkliai didesnė. Mano vieno algos neužtenka imant tokio dydžio paskolą kurios reikia namui, bet mano algos su išmoka pilnai užtenka. Ar išmoka už antrus dekreto metus dar būtų skaičiuojama prie mūsų šeimos pajamų, kai ji pervedinėjama į senelio sąskaitą, ar jau nebe? Nuo to priklausytų ar mes pajėgūs dabar pirkti namą, ar teks laukti kol žmona gryš į darbą.

Mantas
Atsakymai
Atsakymas į klausimą yra ruošiamas ir artimiausiu metu jį pateiksime. Taip pat atminkite, kad bet kuris Bankai.lt lankytojas gali atsakyti į klausimą. Tad jeigu žinote atsakymą ar turėjote panašią patirtį - pateikite atsakymą. Padėkime vieni kitiems!
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų