Ar tokiu atveju, jei nepilnamečio vaiko gyvenamoji vieta nėra deklaruota šeimai priklausančiame nekilnojamame turte, reikalingas teismo leidimas parduoti šeimai priklausantį namą?

Situacija: sutuoktiniai skiriasi abipusius sutarimu (civilinė byla svarstoma teisme) ir numato parduoti jiems priklausantį namą, kuris yra vienintelis šeimos nekilnojamasis turtas. Nepilnametis vaikas (17 m.) kartu su mama kelis pastaruosius metus savo gyvenamąją vietą yra deklaravę ne šeimai priklausančiame name, bet kitu adresu (ne šeimai priklausančiame bute). KLAUSIMAS: Ar tokiu atveju, jei nepilnamečio vaiko gyvenamoji vieta nėra deklaruota šeimai priklausančiame nekilnojamame turte, reikalingas teismo leidimas parduoti šeimai priklausantį namą? Jei taip, ar teikiant teismui prašymą, kaip dokumentą, įrodantį, jog nepilnametis vaikas turės gyvenamąją vietą, pakanka pateikti būsto, kuriame vaikas su mama jau kurį laiką yra deklaruoti, savininko sutikimą ir toliau gyventi nurodytame nekilnojamame turte? Kaip toks sutikimas turėtų būti įformintas? Ačiū.

Monika
Atsakymai
Atsakymas į klausimą yra ruošiamas ir artimiausiu metu jį pateiksime. Taip pat atminkite, kad bet kuris Bankai.lt lankytojas gali atsakyti į klausimą. Tad jeigu žinote atsakymą ar turėjote panašią patirtį - pateikite atsakymą. Padėkime vieni kitiems!
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų